maand januari


Leden,

We zijn het nieuwe jaar weer ingegaan. Er staat weer veel op de agenda van 2018. Als bestuur hebben we samen met de wedstrijdcommissie de agenda weer gevuld.

Wellicht is het verlengen van de competitie en de open wedstrijden mischien wat u het meeste interseert. Kijkt u in de agenda dan ziet u wanneer u mee kunt doen.

Gelukkig hebben B. Rorije bereidt gevonden om Angelo te assisteren bij de open competitie. Verder heeft Berend aangegeven dat hij mijn rol als secretaris wil gaan overnemen.

Mijn tijd als secretaris zit er op. Ik heb het met veel plezier gedaan. Er komt voor mij een drukke tijd aan. Er is een derde kindje op komst en ik wil me zelf gaan richten op andere zaken. Mijn werk zal namelijk meer van mijn tijd gaan vragen. Dat betekent dat het vissen wat lager op de lijst komt.

Wel wil ik blijven meedoen met de clubcompetitie, maar of het me gaat lukken alle wedstrijden te vissen?...de tijd zal het leren.

Binnenkort gaan we ons voorbereiden op de jaarvergadering, u bent er toch op 8 maart. Als lid heeft u in ieder geval een uitnodiging ontvangen.

 

 

29-01-2018 - Tonnie Mulder