rivierfront/ opening kanoroute


Leden,

Op het moment van schrijven is er een laagje sneeuw gevallen en is er kans op meer. Toen ik van de week langs de IJssel kwam zag ik nog enkele vissers. In hun dikke pakken langs de waterkant proberen een vis te vangen.

Hierbij kwam ik met mijn gedachte aan het project Rivierfront. Een mooi project waar we veel energie hebben gestoken. Het project is ten einde, maar er komt nog een vervolg! Volgend jaar september staat er een evaluatie gepland samen met de partners.

Toevallig of niet maar zo kwam ook een uitnodiging binnen van ons tweede project "De Kanoroute". Hieronder wil ik de uitnodiging even weergeven:

Beste mensen,

Maandag 11 december geven wij het startschot voor de aanleg van de kanoroute Wapenvelderbroek. Hierbij wil ik u, mede namens de gemeente Heerde, van harte uitnodigingen om hierbij aanwezig te zijn. Wethouder Wolbert Meijer zal de starthandeling verrichten.

Locatie: Assendorperstraat Heerde, bij de fietsbrug over de Grote Wetering.  

Tijd: 13.00 uur tot uiterlijk 14.00 uur

Wij vernemen graag van u of u hierbij aanwezig bent. Van hartelijk welkom!

Met vriendelijke groeten,

 

Jan-Olaf Tjabringa

Projectleider Gebiedsontwikkeling

 

Logo CA tekst 2012 email

Met dien verstande zien we mensen graag komen bij deze opening. Laten we hopen dat de weerstomstandigheden beter zijn dan ten tijde van deze publicatie.

 

mvg,

de auteur

09-12-2017 - Tonnie Mulder