Open koppelwedstrijd 27 oktober


Op 27 oktober 2018 werd de derde open koppelwedstrijd van het jaar gevist. Vanaf 6:45 meldden alle koppels zich bij café/restaurant IJsselzicht te Veessen. 33 koppels hadden zich opgegeven, helaas is 1 koppel niet op komen dagen. Om half 8 kon er worden geloot.
Er werd gevist in 3 vakken; een vak naast de camping (Vak A), een vak in de paardenwei (Vak B) en een vak bij op de strekdam bij het groene hek (Vak C). De dagen voor de wedstrijd waren er op verschillende plekken goed vis gevangen, hierdoor waren de verwachtingen aardig hoog.

Door de lage waterstand van de IJssel zijn de vangsten het hele najaar al zeer goed. Ook bij deze wedstrijd is er zeer veel gevangen. Direct na het startsignaal werd er in alle vakken al veel grote vis gevangen, met name veel brasems lieten zich vangen. Dit bleef de gehele wedstrijd zo. Vak A werd gewonnen door Kroes & Plekkenpol met ruim 72 kilo. Vak B werd gewonnen door Kommer & van Brussel met bijna 97 kilo. De hoogste gewichten werden gevangen op de strekdam bij het groene hek. Daar wonnen de Jong & Ramerman met 108 kilo.

De uitslagen top 3

Volledige uitslagen

De volgende wedstrijd is op 10-11-2018, opgeven kan bij Angelo vd Zwan tel. 06-55506112

Hopelijk zullen de vangsten dan nog steeds goed zijn!

28-10-2018 - Jelle Overbeek