Wedstrijdverslag 17/08/2019


Op 17 augustus 2019 hield HSV de Snoekbaars haar eerste koppelwedstrijd van het jaar. 34 koppels hadden zich gemeld bij Hotel IJsselzicht Veessen. Helaas was er ook een koppel die zich niet had afgemeld.

Vanaf 07:30 kon er worden geloot. Er werd gevist in drie vakken; 

  • Vak A Camping nrs. 1 t/m 12
  • Vak B Paardenwei nrs. 13 t/m 24
  • Vak C Strekdam Groene Hek nrs. 27 t/m 36

De vissers die in de Paardenwie lootten, konden mee op de kar achter de trekker, zodat zij niet ver met hun spullen hoefden te lopen.

Vanaf 9:30 kon er worden gevist, in de vakken A en B werd al snel wat vis gevangen, maar na een uur was het voor veel koppels moeilijk om de vis op de plek te krijgen. De vangsten waren daarom lager in vergelijking met dezelfde wedstrijd van vorig jaar. Vak A werd gewonnen door Bennie vd Beek en Harry Tibben met ruim 26 kilo. Vak B werd gewonnen door Niek van Dijke, die alleen viste, met ruim 22 kilo.

Voor het vak bij de strekdam liep de dag niet als gepland. Door een onaangename verrassing was de wedstrijdcommisie genoodzaakt om de wedstrijd in vak C voortijdig te staken. Het bestuur betreurt dat de wedstrijd voortijdig gestopt moest worden, ook omdat veel vissers van van heinde en verre kwamen. Er bleek geen andere keuze te zijn voor de wedstrijdcommissie.
I.o.m. de vissers is er besloten om de inleg mee te nemen naar de volgende wedstrijd. 

Voor de volledige uitslag klik hier

De volgende wedstrijd is op 7 september

 

18-08-2019 - Jelle Overbeek