Open dag Viswinkel "De Pelgrim"


Hengelsport winkel "De Pelgrim" uit Apeldoorn heeft dit weekend, 25 en 26 maart, zijn open dagen. Vandaag ben ik langs geweest om eens te kijken. Altijd leuk om in deze "snoepwinkel" te kijken. Zo noem ik het maar want elke keer als ik er kom, dan ga ik bijna nooit weg met lege handen. Er is altijd wel wat ik kan gebruiken en/of wat ik graag zou willen hebben.

Met Jan en Lydia valt altijd wel een leuk praatje te houden. Jan kan goed tips geven als ervaren (wedstrijd)visser. Jan gooit nog regelmatig zijn hengeltje uit en met de wedstrijden is hij een geducht tegenstander in Apeldoorn en omstreken.

Lydia laat ook wel degelijk zien dat ze ervaring heeft en genoeg weet over de hengelsport. Vandaag werden ze bij gestaan door een heel team van mensen om iedere klant goed te helpen en te voorzien van adviezen en tips. 

Berlok lokvoerspecialist zat er met zijn lokvoer en gaf mij uitleg over zijn lokvoer. Ik zoek altijd nog naar het visvoertje waar ik zeker van ben...maar mischien gebeurt dit wel nooit!

Gezien onze nieuwe website heb ik Jan benaderd of hij wat kan betekenen voor "De Snoekbaars". Hij stond hier niet onwelwillend tegenover. Wellicht siert zijn logo binnen kort onze site. Ik mag hopen van wel, want vele visser van de "De Snoekbaars" kennen zijn winkel en koopt er zijn spulletjes.

 

 

26-03-2016 - Tonnie Mulder