De eerste wedstrijden


Het visseizoen is voor onze hengelsportvereniging nu begonnen. De eerste wedstrijden hebben nu reeds plaatsgevonden.

De clubcompetitie heeft afgelopen maandag zijn eerste wedstrijd gehad en de open competitie is gisteren, zaterdag 9-4-2016, gestart met het vissen op de IJssel.

Bij de clubcompetitie heb ik zelf meegedaan en ik denk dat we niet mochten klagen over het weer. De wedstrijdleider had besloten eigenlijk vanaf een steiger te vissen.  Met name de snelle inval van de duisternis had anders het wegen bemoeilijkt.

Over de vangst kan men twisten maar er werden toch mooie brasems uit het water gehaald. Herman Kieskamp zag zijn inspanning beloond worden met de eerste plek.

Gisteren is Gerrit –Jan Kommer begonnen met zijn wedstrijd op de IJssel. We zijn voor Gerrit bezig om ook voor zijn resultaten een format te maken zodat ook deze binnenkort te vinden zijn op onze nieuwe website.

Het weer voor zijn wedstrijd was redelijk, denk ik. Al stond er een koud windje. Bij onbeschutte stukken zal men dit gevoeld moeten hebben.

Zoals ze gezegd is “de Snoekbaars” nog bezig met deze nieuwe website. Bij alles wat nieuw is zal men moeten wennen waar alles staat of waar je moet kijken voor hetgeen je eigenlijk wilt weten.

Natuurlijk kan het ook zijn dat er iets veranderd, aangevuld en/of verbeterd zal moeten worden. Daarbij kan er een foutje in de tekst komen te staan of kan er een “kinderziekte” op treden. Hopelijk kunt u er een beetje snel aan wennen. De site is namelijk wel gebouwd zodat u snel en overzichtelijk dat geen kunt vinden wat u wilt weten.

Voor de mensen die meedoen met de clubcompetitie aanstaande maandag is het weer zover. De tweede wedstrijd zal weer plaatsvinden in de haven van IJsselzicht.

10-04-2016 - Tonnie Mulder