Haven wedstrijden 2023


De havenwedstrijden zullen dit jaar gevist worden op de volgende datums:

Wedstrijd 1: 8 oktober 2023

Wedstrijd 2: 15 oktober 2023

Wedstrijd 3: 22 oktober 2023

(*onder voorbehoud van de waterstanden, derhalve beslist de wedstrijdleiding om uit te wijken naar een andere datum: reserve datum = 29 oktober)

Zoals altijd is het loten om 08.00 uur en start van de wedstrijd om 08.30 uur. We vissen tot 11.30 uur met aansluitend de weging van de gevangen vis. De wedstrijden gelden onder de geldende regels van de sportvisserij. Er wordt derhalve niet gevist met Verse de Vase (muggenlarve). Het is slechts toegestaan om met 1 hengel te vissen. U mag echter top sets of een andere hengel klaar hebben liggen. Zover de ruimte dit toelaat. We rekenen op sportiviteit van de deelnemers. Het is een vriendschappelijk wedstrijd welke valt en staat met de gezelligheid van de deelnemers.

De prijsuitreiking na de wedstrijden zal worden gehouden in de Duiven keet te Heerde (nabij de voetbalvelden van SV Heerde). Over het algemeen is dit bij de deelnemers bekend. Hier zal ook de eindstand na de 3 wedstrijden worden bekend gemaakt. We hopen weer op prijzen en staan open voor sponsoring of leuke presentjes.

Voor het gevolg is de wedstrijd leiding van mening dat: Er met ingang van volgend jaar alle wedstrijd zullen gevist worden op de eerste 3 wedstrijden van oktober. Dit om onduidelijkheid als verwarring te voorkomen. Alles onder voorbehoud en onmacht van de huidige wedstrijdleiding.

Opgave bij Evert Tellegen Tel: 06-16274000

Namens de wedstrijd leiding zie ik U graag 8 oktober in de haven te Veessen (IJsselzicht).

 

G.W.J. Mulder, S. Gerritsen, E. Tellegen en T. Mulder

16-08-2023