Snelstartgids voor Sportvissers


Snelstartgids voor Sportvissers

De corona pandemie heeft landelijk een flinke stijging in het aantal VISpasverkopen over 2020 laten zien. Ook in Oost-Nederland is het drukker geworden langs de waterkant. We zien veel nieuwe vissers, maar ook herintreders die hun geliefde hobby weer hebben opgepakt. Om je als sportvisser op weg te helpen in de vele mogelijkheden en basisregels binnen de hengelsport hebben we i.s.m. Buro 28 uit Arnhem een handige Snelstartgids voor Sportvissers gemaakt. Doe er je voordeel mee en maak je hobby nog leuker!

Op papier en digitaal

De Snelstartgids voor sportvissers is er in twee versies; gewoon ouderwets op papier en natuurlijk ook digitaal in een overzichtelijk ontwerp, geschikt voor pc en smartphone. In de nu al beschikbare digitale versie vind je aanklikbare links en QR codes naar nuttige en informatieve websites.

Klik op de afbeelding om de Snelstartgids te downloaden (PDF)

 

Pocketformaat vouwkaart

De papieren versie is een informatieve vouwkaart op handig mee te nemen pocketformaat (8x10 cm) met stevige cover en achterzijde.  Naast de informatieblokken, die je ook in de digitale versie vindt, staat op de achterzijde een kaart met globale aanduiding van ons gebied met daarop vissteigers en verwijzingen naar diverse websites en actuele kaarten middels QR codes, die je met je smartphone eenvoudig kunt scannen.

Gratis bij Hét VISblad en in de winkel

Bij de komende regio-editie van Hét VISblad – uitgave eind april – ontvangt elke sportvisser in Oost-Nederland gratis de Snelstartgids voor Sportvissers. Ook krijg je de snelstartgids bij de meeste hengelsportzaken waar je een VISpas kunt kopen en kun je hem vanaf eind april tegen verzendkosten bestellen in onze webshop.

 

 

 

 

Informatieve blokken op de ene zijde van de vouwkaart

 

 

 

Globale kaart van ons werkgebied met verwijzing naar nuttige websites

 

03-04-2021 - Jelle Overbeek