Nummers voor nieuwe vissteigers


Bij onze zoektocht naar juiste nummers voor de nieuwe steigers te Hoorn (Heerde - Wapenveld) en voor de vervanging van de versleten nummers visplekken te Assendorp (Wetering- t.h.v. Heerde) kwamen we uiteindelijk uit bij SV Metal parts te Epe. Bij een welkom ontvangst en na een korte uitleg was er gelijk bereidheid om ons ter wille te zijn.

Samen sparrend na de juiste combinatie en een mooie prijs + sponsering hebben we de gewenste nummers vorige week in ontvangst te nemen. Dus binnen een kort tijdsbestek van een week is aan onze wens voldaan en kunnen we de steigers als visplekken met duurzame nummers voor de toekomst een duidelijke herkenning geven.

Wij, clubcompetitie, van HSV "De Snoekbaars" (Heerde-Epe) zijn SV Metal parts uit Epe dankbaar voor medewerking als spontane sponsoring. 

Hieronder volgt een korte introductie van dit mooie bedrijf gevestigd naast het bekende bedrijf Gosschalk Slachterijen. Ik raad u aan, mocht een wat nodig hebben, uw licht eens op te steken bij dit mooie bedrijf.

Nogmaals dank aan Eric Kamphuis en het bedrijf SV Metal Parts Epe.

Schouten & Visschers wordt weleens het best bewaarde geheim van Epe genoemd. Een beetje verscholen achter Gosschalk ligt aan de Stationsstraat 50 onze fabriek, waar we met zo’n 60 collega’s metalen onderdelen en lassamenstellingen maken. We hebben geen eigen product maar zijn een zogenoemde toeleverancier. Met onze diverse machines kunnen we veel bewerkingen verzorgen, denk aan buizen buigen, plaatbewerkingen, verspanen en (robot)lassen. Bekende producten die wij maken zijn de frames van de ziekenhuisrolstoel, van scootmobiels en van (Tacx) fietstrainers. Ook het doucheputje in uw badkamer zou zomaar uit onze fabriek kunnen komen. Neem gerust eens een kijkje op onze webiste: www.senv.nl

07-07-2024